Bernard Lonclas
- [8]
Vintype
- [8]
Dyrkning
Lande
- [8]
Områder
- [8]
Druer
- [8]
- [3]
Pris
- [8]
Type
- [8]
Dyrkning
- [8]
Lande
- [8]
Områder
- [8]
Producenter
- [8]
Mad og Vin
- [8]
- [8]
- [2]
- [8]
- [2]
- [8]
Druer
- [8]
- [3]
- [3]
Bernard Lonclas
Champagnehuset Bernard Lonclas blev grundlagt i 1976, og ligger i byen Bassuet, omgivet af marker der er perfekte til dyrkning af Chardonnay.
Bernard Lonclas er passioneret omkring plejen af jorden og vinen, og med hjælp af sin datter Aurélie gør han meget ud af at udvælge de bedst druer under høsten.
Bernard Lonclas dyrker de tre hoveddruer i champagne, Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier.
Vinfremstilling er som en kunstart i dette familiedrevne champagnehus. De kombinere de traditionelle håndværksmetoder og gennemprøvede procedurer med moderne teknologi. De bruger moderne hjælpemidler for presning, og temperaturregulerede ståltanke for fermentering.
En gang om året blendes vinen efter smagninger af Aurélie, Bernard og andre medlemmer af teamet, for i fællesskab at opnå det bedste og helt særlige udtryk der kendetegner champagne fra Bernard Lonclas.
Derefter bliver den anden gæring aktiveret, og vinen bliver lagt i kælderen hvor der er mørkt og køligt, ind til de har opnået den ønskede modenhed.
Bernard Lonclas champagner ligger 3-8 år i kælderen. Langt over minimumskravet som er 15 måneder for non-vintage champagner, og 3 år for vintage.
-
På lager
På lager