Arrangementer

Arrangementer

WINEMAKERS DINNER

Gourmet aften med vildt tema, og det italienske vinhus Velenosi

Torsdag den 16. februar kl. 17:30

Arrangemenet foregår på:

Restaurant La Posta Sdr. Ringvej 2, 5610 Assens

Vestergaard Vin og Restaurant La Posta inviterer til Winemakers Dinner med det prisvindende italienske vinhus Velenosi fra Marche og Abruzzo regionen, hvor aftenens tema er vildt.

Menuen er nøje udvalgt af Giovanni fra Restaurant La Posta, hvor vildt er valgt som tema. Det er højsæson for vildt og de velafbalancerede kraftige vine fra Velenosi er et perfekt match til disse retter. Giuseppe Epifanio fra Velenosi kommer hele vejen fra Italien og fortæller om de forskellige vine i løbet af aftenen.

Der er lagt op til en formidabel aften i Giovannis hyggelige restaurant, hvor mad og vin, og den hyggelige atmosfære, vil sikre en gastronomisk aften man vil mindes i lang tid.
Menu

Antipasto Vin: Querciantica/ Verdicchio DOC Classico

Fagiano (Fasan) Vin: Rosso Piceno Superiore BIO DOC

Pasta Vin: Rosso Piceno Superiore – Solestá DOC

Daino (Dådyr) Vin: Rosso Piceno Superiore – Roggio del Filare DOC

Dolce Vin: Vino e Visciole Selezione  – Querciantica


Pris for alt dette 

KUN 749,-

Køb billetten her på siden, eller kontakt os direkte på mail eller telefon.

Mail: vinbestilling@vestergaardvin.dk
Telefon: 21 48 73 24

Arrangementer og smagninger
Vi afholder ofte smagninger og  andre vinarrangementer.

Det kan være alt lige fra en mindre vinsmagning i vores eget smagelokale, til en større Winemakers Dinner i samarbejde med en restauration med 5-6 retters tilhørende menu.

De sidste mange år har vi  september afholdt vinmarksvandring i Vestergaards egen vinmark i Lundager i Assens, med efterfølgende  vinsmagning. Vinsmagningen ved dette arrangement, omfatter som oftest både egen produktion og import.

Bestil din egen smagning
Vi arrangere også gerne vinarrangementer, som for eksempel smagninger, for både private selskaber, firmaer og foreninger mm. Det kan både afholdes i Lundager i vores eget smagelokale, eller ude lokalt. Dette aftales individuelt fra gang til gang.

Vi afholder også gerne en smagning for dit selskab, der er målrettet netop dit behov – kontakt os og hør om mulighederne.

Nyhedsbrev
Vil du gerne holdes opdateret omkring vores arrangementer og smagninger, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så går du ikke glip af noget.