Vestergaard vin

Vestergaard Vin er startet efteråret 2011 og er et mindre vinfirma der selv importere den vin vi sælger. Vi importerer vine fra unikke familiejede producenter hvor kvaliteten er i top, og prisen er fordelagtig.

Forholdet mellem mad og vin er en af vores store interesser, og vi står gerne til rådighed med råd og vejledning om hvilke vine der passer til en given ret.
Vi bestræber os på at give vore kunder nogle spændende og gode vinoplevelser, og det kan både ske ved hjælp af god og troværdig rådgivning, men også ved hjælp af vores vinsmagninger som vi afholder en del af hvert år.

Man kan altid deltage i en af vore åbne smagninger, men man er også meget velkommen til at kontakte os hvis man ønsker en personligt tilrettet smagning for en mindre gruppe mennesker. Alle åbne smagninger bliver annonceret på vores hjemmeside, i vores nyhedsbrev og på vores facebook side.

Vi sælger både til private og erhvervsdrivende, og man kan handle med os via vores hjemmeside, eller man kan kontakte os direkte via telefon eller e-mail.

Peter Sand Haugaard Christensen

Startede allerede som 15 åring med at opbygge sin egen vinkælder. I dag er han nok bare det man kan kalde en vinnørd og er ham, der primært afholder smagningerne på adressen i Lundager.
Passionen for vinen og ikke mindst kombinationen mellem mad og vin giver sig altid udslag i nogle gode historier og konkrete anbefalinger til serveringer til de enkelte vine.

Med en uddannelse som forstkandidat og dermed interesse for de biologiske processer og planter i det hele taget, blev det kombineret med interessen for vin ved at starte som vinproducent i sin fritid allerede i 1999. Han var derfor med i den første bølge af vinproducenter, der startede omkring år 2000. Siden er der plantet mere til og der er nu etableret en større vinmark på ejendommen i Lundager ved Assens. Dette kan du meget mere om under fanebladet ”Dansk Vin”

Finn Bjørn Schousboe

er ligesom Peter uddannet Forstkandidat og arbejder i det daglige med logistik og procesoptimering på Shell raffinaderiet i Fredericia. Finn bor på et landbrug v. Gamborg med sin familie.
Interessen for mad og vin blev grundlagt i en tidlig alder og har også ført til en stadigt voksende egenproduktion. Der er nok gået en ny bonderøv tabt i Finn, men entreprenør genet får så udfoldelsesmulighed i vinforretningen.

Søren Folke Olsen

har været interesseret i vin siden midt 90’erne. Siden har han smagt på og læst om alverdens forskellige vine, og det har givet en stor indsigt i vinens forunderlige verden. Hans hoved interesse ligger i Bourgogne og Alsace, men hans viden og erfaring inden for vin omfatter mange andre vinområder i verden.