Domaine Coursac

SHOW FILTERS

Domaine Coursac

Domaine de Coursac ligger i Carnas, en lille landsby i Languedoc, i en lille dal for foden af Cévennes. Domænet er 25 hektar stort, og laver vine i appellationerne: AOC Languedoc, AOC Languedoc-Sommiéres og IGP Cévennes.

Kalksten og det utrolig solrige klima i området, skaber et fremragende terroir, der skaber både frugtige og krydrede vine af høj kvalitet.
Rødvinene gærer i æg-formede betontanke for at give en bedre kontakt mellem mosten og drueskallerne, mens Rosé- og hvidvine gærer i rustfri ståltanke. Al fermentering foregår under temperatur kontrollerede forhold. For udvalgte rosé- og hvidvine, benyttes der franske egetønder, medium ristede, både til gæring og lagring.

Alle processer i vinfremstillingen er under løbende optimering for fremstillingen af kvalitetsvine, der viser både finesse og personlighed, med respekt for det terroir de kommer fra.
Domaine de Coursac har i deres stræben efter det ypperste i vindyrkning, valgt at dyrke og fremstille deres vin efter økologiske og biodynamiske principper.