Domaine Les Tuilleries – Pinot Noir

 80,00

Ikke på lager

Yderligere information

Årgang

2019

Vintype

Rødvin

Land

Frankrig

Område

Languedoc

Producent

Coursac, Dom. Tuilleries

Dyrkningsmetode

Konventionel

Druer

Pinot Noir

Indhold

75 cl.

Anbefalet temperatur

16-18° C

Særligt god til

Fjerkræ, Svinekød, Terrassevin

Domaine de Coursac ligger i Carnas, en lille landsby i Languedoc, i en lille dal for foden af Cévennes. Domænet er 25 hektar stort, og laver vine i appellationerne: AOC Languedoc, AOC Languedoc-Sommiéres og IGP Cévennes.
Kalksten og det utrolig solrige klima i området, skaber et fremragende terroir, der skaber både frugtige og krydrede vine af høj kvalitet.

Rødvinene gærer i æg-formede betontanke for at give en bedre kontakt mellem mosten og drueskallerne, mens Rosé- og hvidvine gærer i rustfri ståltanke. Al fermentering foregår under temperatur kontrollerede forhold. For udvalgte rosé- og hvidvine, benyttes der franske egetønder, medium ristede, både til gæring og lagring.

Alle processer i vinfremstillingen er under løbende optimering for fremstillingen af kvalitetsvine, der viser både finesse og personlighed, med respekt for det terroir de kommer fra.

Domaine de Coursac har i deres stræben efter det ypperste i vindyrkning, valgt at dyrke og fremstille deres vin efter økologiske og biodynamiske principper.

Link til producenten
Domaine de Coursac