2017 Strevi DOCG Passito “Passri’ Scrapona”

 260,00

På lager

Yderligere information

Årgang

2017

Vintype

Dessertvin

Land

Italien

Område

Piemonte

Producent

Marenco

Dyrkningsmetode

Konventionel

Druer

Moscato Bianco

Indhold

37,5 cl.

Klassifikation

DOCG

Anbefalet temperatur

10-12° C

Særligt god til

Desserter

Marenco Vini ligger i byen Strevi i den østlige udkant af Asti-området i Piemonte.
Familien har været beskæftiget inden for vindyrkning gennem mere end 100 år, og sansen og passionen for den gode kvalitet er givet videre fra generation til generation.
Men det var først i begyndelsen af 50’erne at Mr. Guiseppe Marenco begyndte at ændre firmaet fra udelukkende at dyrke druer for at sælge dem videre, til også selv at producerer vin.
Lidt efter lidt fik han opkøbt flere vinmarker og gårde i Strevi-egnen og de nærliggende områder, og Marenco ejer nu 65 hektar vinmarker.

Firmaet ejes og drives i dag af Guiseppe Marenco’s tre døtre Michela, Doretta og Patrizia og Michelas mand Giovanni Costa, og de er alle involveret i hele arbejdsprocessen. Lige fra arbejdet i vinmarken til markedsføring og kommunikation når vinen er klar til salg.
Hos Marenco sætter de en ære i at dyrke deres vinmarker med stor respekt for naturen, og arbejder hele tiden på at give druerne de bedste vækstbetingelser. De tilsigter ikke et stort høstudbytte, men har alene den høje kvalitet for øje, og de høster naturligvis det hele i hånden for at kunne udvælge de bedste druer.
Når man taler med Michela og Giovanni skinner passionen for vinen tydeligt igennem, og det står klart at alle deres vine får samme opmærksomhed. Ingen vine hos Marenco er lavet ”med venstre hånd”.

Asti-området er berømt for deres søde vine med små bobler, og hos Marenco producerer de da også nogle fantastiske nogle af slagsen. Særlig deres Brachetto D’acqui er værd at fremhæve, med dens delikate duft af roser og jordbær. Perfekt til frugtkager og jordbær.
Hos Vestergaard Vin er vi stolte af at kunne tilbyde vore kunder Marenco’s kvalitetsvine.

Link til Producenten
Marenco Vini