Domaine Les Tuilleries – Cabernet Sauvignon

 80,00

På lager

Yderligere information

Årgang

2018

Vintype

Rødvin

Land

Frankrig

Område

Languedoc

Producent

Coursac, Dom. Tuilleries

Dyrkningsmetode

Konventionel

Druer

Cab. Sauvignon

Indhold

75 cl.

Anbefalet temperatur

16-18° C

Særligt god til

Fjerkræ, Grillmad, Lam, Okse og kalv, Svinekød

Domaine de Coursac ligger i Carnas, en lille landsby i Languedoc, i en lille dal for foden af Cévennes. Domænet er 25 hektar stort, og laver vine i appellationerne: AOC Languedoc, AOC Languedoc-Sommiéres og IGP Cévennes.
Kalksten og det utrolig solrige klima i området, skaber et fremragende terroir, der skaber både frugtige og krydrede vine af høj kvalitet.

Rødvinene gærer i æg-formede betontanke for at give en bedre kontakt mellem mosten og drueskallerne, mens Rosé- og hvidvine gærer i rustfri ståltanke. Al fermentering foregår under temperatur kontrollerede forhold. For udvalgte rosé- og hvidvine, benyttes der franske egetønder, medium ristede, både til gæring og lagring.

Alle processer i vinfremstillingen er under løbende optimering for fremstillingen af kvalitetsvine, der viser både finesse og personlighed, med respekt for det terroir de kommer fra.

Domaine de Coursac har i deres stræben efter det ypperste i vindyrkning, valgt at dyrke og fremstille deres vin efter økologiske og biodynamiske principper.

Link til producenten
Domaine de Coursac